Busquem #gentOK

Començo un nou projecte fotogràfic, i per fer-lo possible necessito la vostra ajuda. Més enllà dels jugadors i dels entrenadors, fora de les pistes hi ha una colla de persones que fan possible que els clubs d’hoquei sobre patins tirin endavant. Fisios, preparadors físics, coordinadors, el que porta el bar, l’encarregat del material… i fins… Read More

El bon entrenador

A còpia de passejar-me per les banquetes de l’hoquei base fent fotos i veure com actuen els diferents cossos tècnics, he arribat a la conclusió que hi ha dos tipus d’entrenador: el dolent i el bo.

Read More

Amb un parell d’ous

Diu la cultura popular que no es pot fer una truita sense trencar els ous. Aquesta gran veritat, però, no s’aplica a l’hoquei, on és tan important cuinar un bon partit com tornar al vestidor amb l’ouera intacta.

Read More

Entrepans de botifarra

Tinc la sensació que si la Fecapa no prohibís per reglament disputar els partits abans de les 9 del matí, el Voltregà ens hagués fet jugar abans i tot. I és que els d’Osona tenien ganes de revenja; després d’un empat i dues derrotes davant el Sentmenat aquesta mateixa temporada, els osonencs volien regalar una victòria a la parròquia de les Masies.

Read More